NCC

Supervisor Stenmaterial Göteborg

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö


Rollen hos oss

Som Supervisor kommer du att driva och ansvara för arbeten inom Stenmaterial tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Du har ansvar för drift, kostnadskalkyler, produktion och samordning av arbeten i vår täkt i Tagene, Göteborg.

I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utföranden stämmer mot erhållna tillstånd och kvalitetsnormer du har i första hand ett ekonomiskt ansvar att arbeten utförs på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. I rollen ingår även personalansvar för yrkesarbetare.


Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en gedigen kunskap inom krossverksamhet och stenmaterial. Du ska även ha god datorvana och inneha tidigare erfarenhet av att leda andra medarbetare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom arbetsmiljö.


Dina egenskaper

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. För att lyckas i rollen krävs att du har en god struktur i ditt arbete och en bra förmåga att planera och organisera din och andras arbetsvardag.

Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Placeringsort är Tagene, Göteborg. B-körkort är ett krav.


Ansökan

För frågor om tjänsten kontakta Site Manager Christopher Andersson, 0790-78 72 91. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Junior HR Partner Kharman Befrin, 0790-72 81 73.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2019-06-30.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor Stenmaterial Göteborg