NCC

Supervisor med inriktning teknik och arbetsmiljö

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Supervisor

Rollen som Supervisor med inriktning teknik och arbetsmiljö innebär i huvudsak att sammanfoga teknik med vår dagliga beläggningsverksamhet samt stötta vår linjeorganisation i frågor som berör kvalité- och arbetsmiljö. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att arbeta med NCC’s affärsprocess, vilket innefattar CMR-system, affärssystem och rapportsystem. I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med områden som utbildning, utveckling, implementering av ny teknik samt kvalitéts- och arbetsmiljöfrågor.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har en positiv attityd, som ser möjligheter och vill påverka vårt arbetssätt. Meriterande är om du har djupare kunskap inom digitala verktyg så som C7, Lime eller andra CRM och affärssystem. Vi ser att du har lätt för att tala inför människor och vill jobba i riktning mot våra strategiska initiativ.

Dina egenskaper

Som person är du engagerad, lösningsorienterad och en affärsmässig person som har öga för såväl detaljer som helheten. Du är strukturerad, har ett eget driv och förmåga att ta dig an arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. För att trivas i rollen skall du ha du ett stort intresse för teknik, dataflöden och informationsbärare samt ha förståelse för processer och hur dessa kan appliceras i praktiken. Du har en hög samarbetsförmåga, där du gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning i Västerås. Resor i tjänsten kan förekomma. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen 0765-21 60 21 eller Site Manager, Mikael Frisk, 0705-50 72 47. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-10-20.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor med inriktning teknik och arbetsmiljö