NCC

Supervisor Göteborg

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi ser mycket positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi en duktig och driven Supervisor/arbetsledare till vår markavdelning i Göteborg. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.


Här är dina nya utmaningar 
Rollen som Supervisor innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med Site Manager ansvar du för beräkningar, anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Du som söker har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en relevant eftergymnasial utbildning vilket ses som meriterande för tjänsten. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från arbetsledning där erfarenhet från mark- och anläggningsarbete eller liknande branscher är ett krav.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.


Vi erbjuder 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ytterligare information
 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav.


Kom och väx!
 
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager Mattias Lagerstedt på telefon 0706-62 04 62. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-04-28.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor Göteborg