NCC

Supervisor, Arbetsledare till BINAB Göteborg

BINAB utför tätskikt på entreprenad i både Sverige och Norge. Vi erbjuder även en rad moderna asfalts– och tätskiktsprodukter. Många av dem, som till exempel gjutasfalt, utvecklar och tillverkar vi själva. Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet.

NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB. BINAB utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har BINAB varit ledande i vår specialnisch med tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

Din roll som Arbetsledare/Supervisor
Som arbetsledare kommer du inom platschefgruppen driva och ansvara för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Det kan innebära ansvar för beräkningar av konstruktion, prissättning och anbud samt produktion och samordning av arbeten. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna. I din roll leder du personal och underentreprenörer i deras arbete och du kommer även att vara ute och bearbeta marknaden. Hos BINAB får du arbeta på det mindre bolaget med korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC koncernen i ryggen.

Dina erfarenheter 
Vi tror att din grundutbildning finns inom teknik som tätskiktsmontör/takläggare, vägasfalt eller inom närliggande bransch. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll där du har några års erfarenhet som arbetsledare eller projektledare. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att självständigt driva mindre och större arbeten och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver. Du har några års erfarenhet av arbetsledning och har vana att leda ett team ute i produktion mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana i Officepaketet.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar, har god entreprenörsanda och förmåga att skapa goda relationer samt trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande och affärsmässig person som har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Som ledare ska du vara målinriktad, lyhörd och bra på att styra mot uppsatta projektkrav och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Vidare ser vi att du har sunda värderingar, god yrkesetik och verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. 

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet sträcker sig över sydvästra Sverige. Resor inom den geografin och ner till Malmö ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Här på BINAB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Vill du veta mer om rollen som Supervisor/Arbetsledare hos oss? Kontakta gärna Fredrik Svernvall tfn 070-398 7151 eller Lars Halldin tfn 070-2033422. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Senaste ansökningsdag är dock 29 april.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor, Arbetsledare till BINAB Göteborg