NCC

Stensättare till Södra Skåne

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Stensättare till Södra Skåne

Inom region Civil South ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster inom stensättning. För att kunna tillgodose våra kunders behov behöver vi därför förstärka vår verksamhet i södra Skåne med nya duktiga medarbetare.

Rollen hos oss

Som yrkesarbetare hos oss har du en viktig roll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. Som Stensättare kommer du att arbeta med olika stensättningsarbeten inom anläggning- och infrastrukturprojekt. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i lag.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom stensättningsarbeten. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att lägga plattor, sätta kantsten samt stor- och smågatsten.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en arbetsplats med god kamratskap.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Arbetsområdet är södra Skåne, resor inom verksamhetsområdet förekommer och B-körkort är ett krav.   

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Platschef Dennis Nilsson, 070-589 98 74eller dennis.nilsson@ncc.se.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 28 februari.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Stensättare till Södra Skåne