NCC

Sprängarbas NCC Industry Berggruppen Mitt

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i mellersta Sverige vilket innebär att vi måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare.

 

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

 

 

Rollen som Sprängarbas

Som ansvarig sprängare blir dina arbetsuppgifter att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område, främst i Mälardalen. Du blir ofta vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du, som person, har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Du kommer att ges möjlighet till utveckling och teknik för att säkerhetsställa att vi tillsammans skall fortsätta vara ledande inom kvalité, prestation och miljö.

 

 

Din profil

Du har grundkurs i sprängteknik, och det är meriterande om du har någon ytterligare utbildning inom området. Vi ser gärna att du har varit ansvarig sprängare på några entreprenadprojekt. Även om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker. Datavana samt B körkort är ett krav.

 

Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Den här tjänsten kan komma att bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Site Manager Mathias Moilanen, på telefon 070-343 56 25 eller Site Manager Mats Birkestål, på telefon 076-142 63 83. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-06-28.

 

Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sprängarbas NCC Industry Berggruppen Mitt