NCC

Specialistinköpare Building Väst

Specialistinköpare för Stommar

Inköpsavdelningen inom NCC Building förstärker nu sin organisation i Väst med en specialistinköpare för kategorin Stommar.

Specialistinköpare är en specialisering av projektinköparrollen med specifikt ansvar för att samordna inköpen till projekten inom kategorin.

Syftet är att förstärka vår inköpskompetens på projektnivå inom Stommar samt att öka inköpskoordinering mellan projekten.

Tjänsten är placerad på vårt regionkontor i Göteborg. 

 

 

Rollen som Specialistinköpare

Som Specialistinköpare är du övergripande ansvarig för stominköp till ett flertal projekt där du bidrar med din specialistkompetens genom hela inköpsprocessen. Du är en efterfrågad resurs och kommer att arbeta parallellt med flera projekt och avdelningar istället för att vara knuten till ett i taget. I rollen ingår även att vara delaktig i vidareutveckling av våra strategier och säkerställa erfarenhetsåterföring i projekten. 

 

Gruppen, som idag består av fem specialistinköpare inom stommar, är ett härligt gäng där du får stort eget ansvar och möjlighet att bidra till vårt framtida inköpsarbete. Du kommer att rapportera till Gruppchef på NCC Building och kommer att arbeta mycket nära inköps- och produktionsavdelningarna i väst och Sverige.

 

 

Din profil

Du har en relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med inköp alternativt försäljning/ montage av stommar. Vidare har du gedigen kunskap om såväl produkten som om entreprenadavtal och kontraktsformer och har vana att förhandla komplexa kontrakt. Din svenska och engelska är god i både tal och skrift och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

 

Som person är du affärsmässig, kommunikativ och resultatfokuserad. Du är lyhörd och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat och du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Hög integritet, noggrannhet och beslutsamhet är ytterligare kompetenser vi värdesätter.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, Rekrytering, på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70 eller rekryterande chef Björn Wretström, bjorn.wretstrom@ncc.se, 0701-89 20 45. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-06-20.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

NCC Building bygger bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar samt butiker och lagerbyggnader. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden. NCC Building är NCC:s största affärsområde och finns representerat i hela Norden och har en stark ställning på den svenska marknaden.

 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 11 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Specialistinköpare Building Väst