NCC

Specialist projektstyrning planering

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker nu två specialister inom projektstyrning med inriktning på planering. Du kommer att vara med och utveckla våra processer, metoder och verktyg för att förbättra och effektivisera vårt arbete med planering i projekt inom NCC Infrastructure.

Här är dina nya utmaningar  
Du kommer att vara del av en stödfunktion med stor påverkan på vår verksamhets resultat. Inom Projektstyrning jobbar vi med ett nordiskt perspektiv för att hitta gemensamma arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

  • Leda nätverk för planerare i anbud och produktionsfas
  • Stötta stora projekt inom affärsområde Infrastructure i frågor rörande planering och produktivitetsverktyg
  • Koordinera hur vi jobbar med planering tillsammans med andra affärsområden
  • Utveckla och förvalta processer för planering i vårt verksamhetssystem
  • Hjälpa till vid implementering av processer och metoder i verksamheten
  • Utveckla utbildningar inom området planering och produktionsstyrning
  • Genomföra utbildningar i planering och produktionsstyrning
  • Delta i förvaltning och utveckling av IT-verktyg för planering och produktionsstyrning

Det här förväntar vi oss av dig 
Vi söker dig som drivs av att förbättra och effektivisera vår verksamhet, som tycker att det är roligt att leda förändringsarbete och utveckla kolleger. Du kan tänka strategiskt och har god analytisk förmåga. Nytänkande krävs för att kunna angripa de komplexa tekniska och affärsmässiga utmaningar som uppstår. Arbetet ställer krav på samarbete och du har förmåga att kommunicera och bygga relationer. Vi ser också gärna att du har ett sinne för affärer och förstår den marknad där vi verkar.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har  
Du har minst sju års erfarenhet från byggbranschen av vilka minst fem år har omfattat planering och/eller produktionsstyrning i produktion för mark och anläggningsprojekt. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning på mark och anläggning.

Erfarenheter från arbete i planeringsverktyget PowerProject och BlueBeam är meriterande. Har du erfarenheter av visuell styrning exempelvis NCC-projektplanering eller arbete i Projektstudio är det meriterande. Har du erfarenheter från Primavera eller MS Projekt eller andra planeringsverktyg är detta också kunskaper som vi värderar högt.

Inom NCC Infrastructure har vi ett stort fokus på VDC och digitalisering. Det är därför bra om du har erfarenhet av att ha jobbat med BIM.

Ytterligare information    
Tjänsten är en heltidstjänst med valfri placeringsort 
Resor i tjänsten förekommer.
Tillträdesdag: omgående

 

Kom och väx!
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Jenny Samuelsson, chef för operational capabillities NCC Infrastructure. Telefon +4670 8637493
 eller jenny.samuelsson@ncc.se.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 10 december 2018.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 24 timmar . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Specialist projektstyrning planering