NCC

Specialist Projektstyrning

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

Är du personen som vill vara med att utveckla våra processer, metoder och verktyg för att förbättra och effektivisera vårt arbete med ekonomi och planering i våra projekt? NCC Infrastructure söker nu en specialist inom projektstyrning med inriktning på Anbud, Planering och Kostnadsstyrning.

Här är dina nya utmaningar

Som Specialist Projektstyrning har du en viktig roll där du ingår i en stödfunktion, som har en stor påverkan på verksamhetens resultat. För att finna gemensamma arbetssätt inom organisationen samarbetar vi inom projektstyrning på nordisk nivå. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

  • Stötta stora projekt inom affärsområde Infrastructure i frågor rörande, anbud, planering och kostnadsstyrning
  • Koordinera hur vi jobbar tillsammans med andra affärsområden
  • Utveckla och förvalta processer och metoder
  • Implementera processer och metoder mot avdelningar och projekt
  • Utveckla och genomföra utbildningar inom projektstyrning
  • Delta i förvaltning av IT-verktyg för planering och kostnadsstyrning


Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som kan förbättra och effektivisera vår verksamhet och som drivs av att leda förändringsarbete och utveckla kolleger. Du kan tänka strategiskt och har en god analytisk förmåga. Du är nytänkande i ditt arbetssätt för att kunna angripa de komplexa tekniska och affärsmässiga utmaningar som uppstår. Arbetet ställer höga krav på samarbete, där kommunikation och relationsbyggande är väsentliga faktorer. Vi ser också att du har ett sinne för affärer och förstår den marknad där vi verkar.

De här erfarenheterna vill vi att du har

Du har minst sju års erfarenhet från byggbranschen av vilka minst fem år har omfattat Anbudsarbete, Planering eller Kostnadsstyrning.
Du är högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning på mark och anläggning.

Meriterande är om du har

Erfarenheter från arbete i planeringsverktyget Powerproject, samt erfarenhet av visuell styrning exempelvis NCC-projektplanering eller arbete i Projektstudio. Erfarenheter från MAP-kostnadsstyrning och kalkylarbete är också meriterande. Inom NCC Infrastructure har vi även ett stort fokus på VDC och digitalisering och därför ser vi att det är bra om du har erfarenhet av att ha jobbat med BIM.


Ytterligare information

Du kommer ingå i gruppen PPD (Process och produktionsutveckling) som är en stabsfunktion med ansvar för infrastructures gemensamma sätt att arbeta inom projektstyrning. Detta görs i ett nordiskt perspektiv och i nära samarbete med divisioner, avdelningar och projekt.

Placeringen är tänkt att vara på vårt huvudkontor i Solna, men alternativa placeringsorter kan diskuteras. Tjänsten kommer innebära ett visst resande.


Kom och väx!

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Tveka inte, sök redan idag! Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Jenny Samuelsson, chef för projektstyrning NCC Infrastructure. Telefon 070-8637493 eller jenny.samuelsson@ncc.se.

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 1. juni 2018.

Välkommen med din ansökan!


 

Kontaktpersoner:

Jenny Samuelsson
Chef för projektstyrning, NCC Infrastructure
+46 070-8637493
jenny.samuelsson@ncc.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Specialist Projektstyrning