NCC

Sommarpraktik 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarpraktik något för dig!

Om sommarpraktiken på NCC
Som sommarpraktikant på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser. Beroende på vilken utbildning du studerar kan dina arbetsuppgifter under sommarpraktiken variera och kan exempelvis vara; planering, utsättning, kalkylering eller arbetsledning. De flesta sommarpraktikplatser är inom vår byggproduktion.

Är det dig vi söker vi dig?
Till sommaren 2019 söker vi dig som studerar en YH- , Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning bygg/anlägging.

Ansökningsprocessen
Under hösten och våren besöker NCC olika arbetsmarknadsdagar för att kunna träffa dig och berätta mer om hur det är att göra sommarpraktik på NCC. Vill du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker gör du det på 
NCC på Turné eller på vår Facebooksida.

När du lämnar din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor samt registrera ditt CV, personliga brev och betyg i form av utdrag på dina hittills avslutade studier. Sista ansökningsdatum är den 11 februari 2019 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. I slutet på mars kommer du få besked om du fått en plats som sommarpraktikant på NCC.

Vilket affärsområde inom NCC?
När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att göra din praktik inom. Läs nedan om våra affärsområden Building, Infrastructure och Industry.
 
NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. 

NCC Infrastructure - 
NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

Välkommen med din ansökan!
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och senast den 11 februari 2019. Har du frågor om sommarpraktiken, kan du kontakta Sara Berger HR-Specialist Employer branding via sara.berger@ncc.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sommarpraktik 2019