NCC

Sommarjobb 2021

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig!

 

 

Om sommarjobb på NCC

Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser. Beroende på vilken utbildning du studerar kan dina arbetsuppgifter under sommarpraktiken variera. Det kan också vara olika beroende på vilket projekt du är på. Vanligtvis får du skugga personer på arbetsplatsen och hjälpa till med administration samt delta i moment som bland annat planering, utsättning, kalkylering eller arbetsledning. De flesta sommarpraktikplatser är inom vår byggproduktion.

 

 

Är det dig vi söker vi dig?

Till sommaren 2021 söker vi dig som studerar en YH- , Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning bygg/anlägging/industri.

 

 

Ansökningsprocessen

Under hösten och våren besöker NCC olika arbetsmarknadsdagar för att kunna träffa dig och berätta mer om hur det är att sommarjobba på NCC. Vill du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker gör du det på NCC på Turné eller på vår Facebooksida.

 

När du lämnar din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor samt registrera ditt CV, personliga brev och betyg i form av utdrag på dina hittills avslutade studier. Sista ansökningsdatum är den 21 februari 2020 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. I mars får du besked om du fått en plats som sommarjobbare på NCC.

 

 

Vilket affärsområde inom NCC?

När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att göra din praktik inom. Läs nedan om våra affärsområden Building, Infrastructure och Industry.

 

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC Infrastructure - NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

 

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Dennis Hedebrand

Employer Branding Funktionsansvarig

student@ncc.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sommarjobb 2021