NCC

Sommarjobb

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig!

 

Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser. Beroende på vilken utbildning du studerar kan dina arbetsuppgifter under sommarpraktiken variera. Det kan också vara olika beroende på vilket projekt du är på. Vanligtvis får du skugga personer på arbetsplatsen och hjälpa till med administration samt delta i moment som bland annat planering, utsättning, kalkylering eller arbetsledning. De flesta platserna för sommarjobb är inom vår byggproduktion.

 

Är det dig vi söker vi dig?

Till sommaren 2023 söker vi dig som studerar en YH-, Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning bygg/anlägging/industri.

 

Ansökningsprocessen

Under hösten och våren besöker NCC olika arbetsmarknadsdagar för att kunna träffa dig och berätta mer om hur det är att sommarjobba på NCC. Vill du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker gör du det på vår studentsida.

 

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. När du lämnar din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor bland annat gällande önskemål om placering. Du registrerar också ditt CV, personliga brev och betyg i form av utdrag på dina hittills avslutade studier. Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2023 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. Senast i maj får du besked om du fått en plats som sommarjobbare på NCC.

 

Vilket affärsområde inom NCC?

När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att göra din praktik inom. Läs nedan om våra affärsområden Building, Infrastructure och Industry.

 

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden.

 

NCC Infrastructure - Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten.

 

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

Kontaktpersoner:

Hanna Liedberg

student@ncc.se 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 3 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sommarjobb