NCC

Sjumånaderspraktik LTU 2020

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.


Om Sjumånaderspraktiken
Sjumånaderspraktiken är ett av två upplägg i vårt studentprogram Kompetensbygget. För studerande på LTU består Kompetensbygget av en sju-månaders praktikperiod.  För studerande på KTH, Chalmers och LTH består Kompetensbygget av två praktikperioder över somrarna mellan årskurs 2-3 samt 3-4. För båda uppläggen blir du en del av ett nätverk av Kompetensbyggare från hela landet. Via programmets nationella nätverksträffar innehållande bl.a. projektbesök, gruppövningar och seminarium, lär du känna NCC samtidigt som du utvecklar dig själv och skapar ett fantastiskt nätverk för framtiden.


Är det dig vi söker?
Sjumånaderspraktik riktar sig till dig som läser på Luleå Tekniska Universitet och har valt att göra en sjumånaderspraktik inom ramen för din utbildning.


Ansökningsprocessen
Under hösten och våren besöker vi olika arbetsmarknadsdagar för att kunna träffa dig och berätta mer om Sjumånaderspraktiken. Vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker kan se på NCC på turné och på vår Facebooksida.

För att skicka in din ansökan klickar du på länken nedan. Där svarar du på några urvalsfrågor samt registrerar ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vilka intressen du har och varför du vill göra din sjumånaderspraktik på NCC. Sista ansökningsdatum är den 6 januari 2020 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. I slutet på mars kommer du få besked om du blivit antagen till Sjumånaderspraktiken på NCC 2020.


Vilket affärsområde inom NCC?
När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att genomföra din praktik inom. Läs nedan om två av våra affärsområden som tar in Sjumånaderspraktikanter.

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Infrastructure - NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och senast den 6 februari 2020. Har du frågor om ansökningsprocessen eller om Sjumånaderspraktiken kan du kontakta Johanna Jonsson HR-Specialist Employer branding via johanna.jonsson1@ncc.se


Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sjumånaderspraktik LTU 2020