NCC

Sitemanager Sjuhärad & Skaraborg

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker nu en Site Manager till våra täkter i Sjuhärad och Skaraborg

Här är dina nya utmaningar 
Som Site Manager ansvarar du för planering och uppföljning av produktion, ekonomi, arbetsmiljö- och miljöarbete samt inköp. Du har en självständig roll med mycket eget ansvar för aktuella krossar. Du är direkt underställd Area Manager och i teamet ingår ytterligare tre site manager inom geografin Väst. Ansvaret innefattar att leda, stötta och inspirera gruppen, men även att över tid arbeta med att utveckla och motivera såväl team som individer.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning samt med tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete. Flerårig erfarenhet ifrån krossproduktion samt en lokal förankring till arbetsområdet ses som meriterande för tjänsten. Som person är du självständig, drivande och affärsmässig samt är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs med att planera samt leda och utveckla personal. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, kollegor, underentreprenörer och leverantörer.

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Borås och provanställning kan komma att tillämpas. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-10-19


 

Kontaktpersoner:

Martin Cedervret
Area manager
070-2037326

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 oktober . Arbetsort : Borås

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sitemanager Sjuhärad & Skaraborg