NCC

Site Manager/Platschef - Tillverkning Asfalt, Hejdeby, Gotland

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

 

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt asfaltbeläggningar. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial till våra asfaltverk och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.

 

 

Till vår produktionsanläggning i Hejdeby, Gotland söker vi en Site Manager/Platschef som ska ansvara för vår verksamhet gällande produktion, ekonomi och personal.

 

 

Här är dina nya utmaningar
Som Site manager/platschef inom asfalt är du ansvarig och delaktig i hela processen från produktionsplanering till leverans och uppföljning. Du arbetar nära vår kund genom hela skeendet och ser till att vi håller vad vi lovar avseende kvalitet, ekonomi och tid samt är den som ansvarar för arbetsmiljöfrågorna på asfaltverket. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare där ni driver affären framåt och där ni tillsammans i gruppen arbetar mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av din närmsta chef, Area managern samt övriga specialistfunktioner inom NCC.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har kunskap om tillverkning av asfalt, bygg- och/eller mark och anläggning, gärna från en ledande roll när det gäller både små och medelstora anläggningsprojekt t.ex. inom beläggning av asfalt och/eller mark. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion och har exempelvis jobbat som platschef eller som självgående arbetsledare med stort eget ansvar. Som person är du drivande och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet vi bedriver. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera.


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med placering på vår anläggning i Hejdeby, Gotland. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist, Suzanne Falk, 076-521 61 82 eller Site Manager David Hagelin, 070-527 71 97. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-08-30.

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Gotland

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Site Manager/Platschef - Tillverkning Asfalt, Hejdeby, Gotland