NCC

Site Manager/Platschef Stone Materials Dalarna

I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle.

 

Nu behöver vi förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, Department North/Blasting, med en drivande Site Manager i Dalarna. Detta är rollen för dig som söker ett fritt och ansvarsfullt arbete.  

 

 

Rollen som Site Manager/Platschef

Som sitemanager leder och utvecklar du vår kross- och täktverksamhet i framför allt Dalarna, men även i vissa delar av Gästrikland. Du har ansvar för våra försäljningsaktiviteter på grus- och krossmarknaden i området där du ska analysera och aktivt bearbeta marknaden samt ansvara för att driva säljprojekt från anbud till affär. Du har även tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. 

 

 

Din profil

Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har även flera års arbetslivserfarenhet inom krossverksamhet eller annan industriell verksamhet, alternativt bygg- och anläggningsverksamhet, samt erfarenhet av att jobba aktivt med försäljning.

 

Du är duktig på att kommunicera, har erfarenhet av försäljning och marknadsfrågor samt kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer. Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidaranställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Falun. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. 

 

 

Kontakt och Ansökan 

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer inte att påbörjas förrän efter jul- och nyårshelgerna. Sista ansökningsdag är 2022-01-31.

 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Robert Lindgren, Head of Department Stone Materials North/Blasting Sweden, 070-602 73 87 eller på mail robert.lindgren@ncc.se eller Production Engineer Bengt Nilsson, telefon 070-328 41 37 eller på mail, bengt.nilsson@ncc.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Om oss

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Falun . Publicerat : 22 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Site Manager/Platschef Stone Materials Dalarna