NCC

Site Manager Stenmaterial Göteborg

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Stenmaterial, som i huvudsak utvinns i egna täkter, används både vid asfaltproduktion och som insatsmaterial i bygg- och anläggningsprojekt och används också till exempel vid grundläggning av bostäder, kontor och industrier, men också i betongindustrin.

De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.  


Här är dina nya utmaningar
 
Som Site Manager har du huvudansvaret för täktplanering för vår bergtäkt i Tagene, dvs årlig produktionsplanering, kommunicera och fördela mål till egen personal, säkerställa att tillståndsfrågor följs, följa upp ekonomi utifrån produktionsplanering och budgetprognos samt personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt ansvar ligger också att se till att vi levererar hög kvalitet på allt arbete samt att vårda våra kunder, både interna som externa. 

Du är direkt underställd Area Manager och i teamet ingår ytterligare tre Site Managers. Du har personalansvar för två arbetsledare och tillsammans med engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver och leder ni verksamheten framåt.  


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning samt erfarenhet från mark och anläggning. Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning med inriktning berg, bygg, anläggning eller maskin. Du har även erfarenhet från motsvarande roll alternativt arbetat 4-5 år som arbetsledare inom små och medelstora anläggningsprojekt.

Du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktion, ekonomi, samt budget och prognosarbete som är en viktig del i ditt arbete. Flerårig erfarenhet ifrån ballastproduktion samt en lokal förankring till arbetsområdet ses som meriterande för tjänsten.

Som person är du självständig, drivande och affärsmässig. Du trivs med att planera samt leda och utveckla personal. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. 


Ytterligare information
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten. Placeringsort är i Göteborg på vårt platskontor i Tagene.
 
Kom och väx! Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar - ärlighet, respekt, tillit och framåtanda, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
 
Vill du veta mer om rollen som Site Manager? Kontakta gärna Area Manager Martin Cedervret 0702-03 73 26. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-05-05.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Site Manager Stenmaterial Göteborg