NCC

Site Manager Mobilkross

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi behöver omgående förstärka vår verksamhet i Stockholm och Mälardalen med en engagerad och drivande Site Manager till vår mobila krossverksamhet.
 
Här är dina nya utmaningar

Som Site Manager på Mobila krossar ansvarar du för planering och uppföljning av produktionen, som utförs med våra egna mobila krossar, men även planering och styrning av de externa entreprenörer vi anlitar som ett kontinuerligt komplement i vår verksamhet. I rollen ingår även ekonomi-, arbetsmiljö- och miljöansvar. Du har en självständig roll med stort eget ansvar för områdets verksamma krossar. Du är direkt underställd Area Manager och i teamet ingår ytterligare Site Managers och Supervisors i andra geografier samt administration och entreprenadingenjör. Till stöd från centralt håll finns ekonomi-, KMA-, HR- och inköpsfunktioner. Du har personalansvar för våra yrkesarbetare inom din geografi. Ansvaret innefattar att leda, stötta och inspirera gruppen, men även att över tid arbeta med att utveckla och motivera såväl team som individer. 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har arbetat med planering och uppföljning av produktion och har god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete. Flerårig erfarenhet från krossproduktion samt en lokal förankring till arbetsområdet ses som meriterande för tjänsten.

Som person är du självständig, drivande och affärsmässig samt är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs med att planera samt leda och utveckla underställda medarbetare. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, kollegor, underentreprenörer och leverantörer.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten.
Placeringsort är Stockholm, i första hand på vårt kontor i Rosersberg eller i andra hand på vårt kontor i Västberga.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-05-31. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Area Manager Thomas Berggren, telefon 070-579 02 48 alt thomas.berggren@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Site Manager Mobilkross