NCC

Site Manager Beläggning

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Är du en god ledare med erfarenhet inom entreprenadbranschen? Drivs du av att driva projekt och göra affärer? Då kan du vara vår nästa Site Manager i Jönköping!


Här är dina nya utmaningar
Som Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten och har ansvar för produktion, ekonomi och personal. Du bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner följs. Därutöver kommer du vara delaktig i kalkylarbetet samt arbeta med att sätta mål för den långsiktiga planeringen av verksamheten.


Erfarenhet

Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning med erfarenhet av liknande position inom byggbranschen där du med fördel har erfarenhet inom området för beläggningsverksamhet. För att lyckas i rollen ser vi också att du har mångårig erfarenhet av att självständigt driva mindre och större arbeten samt att du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Rollen kräver också mycket goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt att du behärskar svenska i tal och skrift.


Egenskaper

Som person är du noggrann, drivande och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Vidare ser vi att du är lyhörd, förtroendeingivande och har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.
 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Jönköping. Provanställning kan komma att tillämpas.


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten?
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager, Johan Berg på telefon 0700-88 87 60. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Junior HR Partner, Kharman Befrin på telefon 0790-72 81 73.

Urval sker löpande dock senast 2019-05-31. Ansök därför så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Site Manager Beläggning