NCC

Site Manager

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker nu en drivande Site Manager till vår täkt- och krossverksamhet i Småland. Området har verksamhet i Jönköping, Vetlanda, Växjö och Värnamo med flera och har cirka 10 medarbetare. Din stationering blir i Ubbarp, Jönköping.


Här är dina nya utmaningar

Som Site Manager ansvarar du för planering och uppföljning av produktion, ekonomi, arbetsmiljö- och miljöarbete samt inköp. Du har en självständig roll med mycket eget ansvar för aktuella krossanläggningar inom geografin. Du är direkt underställd Area Manager och i teamet ingår ytterligare tre site manager inom geografin Syd. Du har personalansvar för såväl tjänstemän som våra yrkesarbetare inom din geografi. Ansvaret innefattar att leda, stötta och inspirera gruppen, men även att över tid arbeta med att utveckla och motivera såväl team som individer.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning samt med tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete. Flerårig erfarenhet ifrån krossproduktion samt en lokal förankring till arbetsområdet ses som meriterande för tjänsten. Som person är du självständig, drivande och affärsmässig samt är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs med att planera samt leda och utveckla personal. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, kollegor, underentreprenörer och leverantörer.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Kom och väx! Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om rollen som Site Manager hos oss? Kontakta gärna Area Manager Niklas Sundgren 076-766 89 33. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-12-04.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 5 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Site Manager