NCC

Senior Projektutvecklare - tidiga skeden, NCC Building Väst

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden och vi befinner oss i en expansiv fas med många pågående projekt. Vi söker nu efter en Projektutvecklare till avdelningen Building Väst. Har du gedigen erfarenhet från ledande roll inom bygg exv. som arbetschef, projektchef eller motsvarande med god kunskap inom kalkyl, projektering och produktion är det dig vi söker.

 

Rollen som Senior Projektutvecklare - tidiga skeden

Som Projektutvecklare är du en del i affärsenheten inom avdelning Building Väst och rapporterar till Affärschef. I din roll ansvarar du för projektledningen i våra projekts tidiga skeden under ledning av Affärschef. Du leder och driver pågående projekt från tidigt skede fram till ett entreprenadavtal. I uppdraget ingår uppgifter som att leda grupper av projektörer, verka som anbudsledare vid upprättandet av kalkyler, rapportera ekonomin och projekteringen samt sköta kontakten med kunden för tilldelat projekt. Du kommer att arbeta med alla typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

 

Du biträder även Affärschef i sälj och marknadsarbete, är med och utvecklar affärsmodeller för avdelningen samt ser till att erfarenhetsåterföring sker till berörda parter på avdelningen.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst 8–10 års erfarenhet av att driva projekt inom byggproduktion, projektering och kalkyl. Du har förmågan till att bistå med rådgivning som är effektiv och praktiskt användbar, ett starkt intresse och kunskap för affärer och teknik. Vidare är du kommunikativ och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du delar våra värderingar; ärlighet, respekt och tillit. I rollen ingår ej personalansvar, men att ha haft är meriterande då det i rollen ingår att få grupper av olika individer att samverka för att nå våra mål.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering vid vårt nya regionkontor Kineum, i Gårda, Göteborg. Resor i tjänsten förekommer. Vi är måna om att alla trivs hos oss, och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan 

Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 14 augusti 2022. Vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef, Torleif Harrysson 0702–541490. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939. Fram till vecka 31 kommer vi befinna oss på semester och vi ber därför om överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under denna period.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Sökord: senior projektutvecklare, projektutvecklare, affärsutvecklare, projektchef, arbetschef, produktionschef, projektledare

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve

HR-Specialist Rekrytering

0790787939

 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Senior Projektutvecklare - tidiga skeden, NCC Building Väst