NCC

Senior Projektutvecklare - tidiga skeden

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vi söker nu efter en Projektutvecklare till avdelningen Building Väst. Har du gedigen erfarenhet från ledande roll inom bygg med god kunskap inom kalkyl, projektering och produktion är det dig vi söker

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Projektutvecklare är du en del i vår framgångsrika avdelning Building Väst och tillhör vår marknadsgrupp samt rapporterar till Affärschef. 

 

I din roll ansvarar du för projektledningen i våra projekts tidiga skeden under ledning av Affärschef. Du leder och driver pågående projekt från att hålla dig uppdaterad på marknaden till att lotsa våra projekt fram till ett entreprenadavtal. I uppdraget ingår uppgifter som att leda grupper av projektörer, verka som anbudsledare vid upprättandet av kalkyler, rapportera ekonomin och projekteringen samt sköta kontakten med kunden för tilldelat projekt. 

 

Du biträder även Affärschef i sälj och marknadsarbete, är med och utvecklar affärsmodeller för avdelningen samt ser till att erfarenhetsåterföring sker till berörda parter på avdelningen efter avgjort anbud. 

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

 

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst 7-10 års erfarenhet av att driva projekt inom byggproduktion, projektering och kalkyl med ett starkt intresse och kunskap för affärer och teknik.

 

Du affärsmässig, pedagogisk och kommunikativ och har intresse och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.  Du delar våra värderingar; respekt, tillit och framåtanda. 

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt kontor i Göteborg. 

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Vill du veta mer om tjänsten?

För ytterligare frågor kring tjänsten hos oss når du Affärschef, Magnus Simonsson 070-658 86 78. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 079-078 79 39. Registrera din ansökan nedan. Vi tillämpar löpande urval, därav kan rollen komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-11-29

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Senior Projektutvecklare - tidiga skeden