NCC

Sektor Stone, Region East söker Produktionsingenjör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Här är dina nya utmaningar
Som produktionsingenjör arbetar du nära produktionen och stödjer arbetsledning med kontraktshantering, entreprenadjuridik råvarufrågor. Du har en central roll och i ditt arbete bidrar du till att regionen som helhet når uppsatta affärsmål på ett effektivt sätt. I rollen ingår även att utföra analys- och lönsamhetsbedömningar på nya etableringar, investeringar, efterbehandlingar och du arbetar även med teknisk säljsupport vid anbud. I arbetet har du en stor kontaktyta där du involverar dig i anläggningarnas utveckling och stöd till produktionsledning. Du ingår i ledningsgruppen för Region Öst och du rapporterar till Area Manager Öst. Ditt arbetsområde blir Stockholm med omnejd.

Det här förväntar vi oss av dig
I rollen som entreprenadingenjör är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift och du har ett strukturerar arbetssätt och god ordning och reda. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har 
För att lyckas i rollen bör du ha utbildning inom bergmaterial eller anläggning samt erfarenhet från branschen, som gör att du lätt kan kommunicera med våra kunder, ledning och medarbetare i produktionen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort ett krav för tjänsten. Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager Joachim Jansson, telefon 0730680445. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 30 november. Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Sektor Stone, Region East söker Produktionsingenjör