NCC

Samverkansledare Norrland

Tycker du att det är inspirerande att få människor och organisationer att prestera tillsammans? Då är du rätt person att vara med i NCC:s Partneringgrupp och bli vår nya kollega!

 

En stor del av NCC Sveriges affärer sker idag i partnering- och samverkansprojekt där samverkansledarens roll är att få kunden, projektledningen och alla nyckelaktörer att få ut max av den kompetens som finns i projekten. Att projektstyra och relationsbygga våra projekt är viktiga ingredienser.

 

NCC är marknadsledande i Sverige på Partnering och söker nu en Samverkansledare till Stockholmsområdet. Nu söker vi söker dig som är en god relationsbyggare med ett affärs- och resultatinriktat förhållningsätt.

 

Är du en prestationsinriktad förändringsledare

Rollen som samverkansledare innebär att du arbetar i NCC:s samverkansprojekt från tidiga skeden, genom hela projektet fram till projektavslut.

 

I NCC:s samverkansprojekt är du en nyckelperson med fokus på:

 • Att få stakeholders att samarbeta och nå gemensamma resultat med tydlig deadline. Dessa är exempelvis vår interna organisation, beställare, konsulter, projektörer och underentreprenörer.
 • Att stötta våra samverkansprojekt med att få en gemensam effektiv samverkanskultur.
 • Hjälpa projektledningen att hitta synergieffekter för att leda och styra all samlad kompetens med fokus på uppdraget och målbilden. Utveckla effektiva arbetsflöden, utveckla projektets ledarskap och skapa högpresterande team.
 • Att leda workshops, utbilda ledare och projektteam.
 • Att stötta intern organisation med utbildningar och coachning
 • Att hjälpa lokal organisation kring deras anbudsarbete till samverkansprojekten

 

Nycklar till framgång

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har erfarenhet av att framgångsrikt utveckla och driva projekt, grupper och har erfarenhet av förändringsledning.

 

Du är en naturlig ledare som får med dig andra tack vare att du bottnar i din kunskap och är en god retoriker.

 

Du har en utbildningsbakgrund inom ex: projektledning/styrning, beteendevetenskapliga ämnen, coaching/ teamutveckling. Du har en stark kommunikativ förmåga och talar med fördel även flytande engelska.

 

Dina kompetenser/förmågor:

 • Förmåga att ta egna initiativ och driva team mot projektets uppsatta mål
 • Affärsdriven med fokus på att skapa kundvärde
 • Få andra i din omgivning att växa med ditt ledarskap
 • En dokumenterad förmåga att facilitera workshops och möten
 • Vara en bra blandning av prestationsfokus och relationsbyggare

 

Rollen kommer utgå från Stockholm eller Västra Sverige.

 

Vad vi erbjuder dig

 • Personlig utveckling och karriärmöjligheter
 • Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan. Vi är också föregångare i branschen vad gäller hållbarhet och digitalisering
 • Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
 • Kompetenta och trevliga kollegor
 • Bra försäkringar, friskvård och förmåner

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

På NCC erbjuds du en plats i Affär & marknad. En grupp med energi, framåtanda, goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-08-30

 

Kontaktpersoner:

Eleonor Sjunnevik

Rekryteringsspecialist

eleonor.sjunnevik@ncc.se  

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Norrland . Publicerat : 11 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Samverkansledare Norrland