NCC

Samordnande Mätchef

Vill du vara en del av ett kompetent team där vi jobbar med ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia? Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken och det är till vår projektorganisation för Korsvägen som vi söker dig med erfarenhet av att jobba med samordning och kontraktsfrågor inom mätteknik i stora projekt. 

 

Rollen som Samordnande Mätchef

Idag har projektet fyra geografiska areor med ansvariga mätchefer. Som samordnande chef blir ditt huvudsakliga ansvar att:

 

• Representera mätarbetet för hela projektet Korsvägen E05 såväl mot projektledning som mot Trafikverket

• Samordna mätchefer samt mätresurser och säkerställa gemensamma processer och rutiner i projektet

• Följa upp kvalitet och ansvara för slutdokumentation enligt kontraktskraven på mät

• Stötta mätorganisationen i olika frågor

• Dialog med Trafikverket och följa upp att vi levererar enligt de krav som finns

• Utveckling av medarbetare och säkerställa rätt utbildningsnivå på mätorganisationen

 

Din Profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet i stora infrastrukturprojekt. Du har vana av gruppledning, samordning och planering av ett större team. I ditt ledarskap är du trygg och inkluderande ledare, motiveras  av att samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion. Då du kommer ha en central funktion i projektet är en viktig förmåga att nätverka och skapa relationer.

 

Eftersom såväl möten som dokumentation både är på svenska och engelska kommunicerar du väl både i tal och skrift på båda språken. Du har god dator och systemvana. 

 

Mer om projektet

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”. Vår organisation präglas av en stark vilja att nå våra mål tillsammans samtidigt som vi har kul på resan dit. 

 

Ytterligare information

Placering är Korsvägen i centrala Göteborg och du rapporterar närmast till Produktionschef. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC's policies. 

 

Kontakt och ansökan

Matchar tjänsten din profil så ansök senast 2023-10-31. Urval och tillsättning kan ske tidigare. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170 eller Elin Skärberg, elin.skarberg@ncc.se, 0700-201444. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om NCC

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2022 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 12 500 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 18 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Samordnande Mätchef