NCC

Säljare/Area Sales Representative till Stone Material

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Säljare

Här är dina nya utmaningar 
Vi på Stenmaterial inom NCC arbetar intensivt för att bli ett än mer kund- och marknadsfokuserat företag. Detta innebär att våra produkter och tjänster i vårt totala erbjudande också kommer med höga krav på kvalité och leveranssäkerhet samt långsiktig hållbarhet. Som ett led i att nå våra strategiska mål vill vi nu stärka vår organisation med en säljare i Linköping.

Som säljare hos oss får du vara med och utveckla Sektor Stenmaterials erbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver företaget till en ännu starkare position på marknaden. Du ansvarar för försäljning och marknad i området i och runt Linköping. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hitta vägar att nå kundsegment och marknader utifrån strategiska mål. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med den lokala produktionspersonalen, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker sig som har ett stort intresse för försäljning. Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning av ballastmaterial är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har en stark vilja och ett inre driv där du stimuleras av att göra affärer. Du är strategisk i ditt affärs- och försäljningstänk och kan identifiera nya affärsmöjligheter samt trivs i förhandlingssituationer.

Du är högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet, vidare har du relevant erfarenhet från täktverksamheter och/eller anläggningsbranschen. Du utför ditt arbete med stort engagemang och med fokus på resultat. Som person uppvisar du gott affärsmannaskap och är förtroendeingivande. Att skapa långvariga kundrelationer och affärslösningar med kundfokus och kundnöjdhet är dina ledord. Som säljare är du en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

Ytterligare information 
Tjänsten har sin placering i Linköping och tjänsten innebär en del resor då kundbesök är frekvent förekommande. B-körkort är ett krav. 

Kom och väx! 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 oktober 2018. Vill du veta mer om rollen som Innesäljare till Stone Material, kontakta gärna Region Manager Niclas Midlöv 070-088 88 72 eller Rekryteringsansvarig Suzanne Falk 076-521 61 82. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Linköping

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Säljare/Area Sales Representative till Stone Material