NCC

Säljare till Stenmaterial NCC Linköping

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Säljare

Här är dina nya utmaningar 
Vi på Stenmaterial inom NCC arbetar intensivt för att bli ett än mer kund- och marknadsfokuserat företag. Detta innebär att våra produkter och tjänster i vårt totala erbjudande också kommer med höga krav på kvalité och leveranssäkerhet samt långsiktig hållbarhet. Som ett led i att nå våra strategiska mål vill vi nu stärka vår organisation med en säljare i Linköping.

Som säljare hos oss får du vara med och utveckla vårt erbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver företaget till en ännu starkare position på marknaden. Du ansvarar för försäljning och marknad i området i och runt Linköping. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hitta vägar att nå kundsegment och marknader utifrån strategiska mål. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med den lokala produktionspersonalen, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning.

Vi är ett team som består av produktionsansvarig, ute- och innesälj, platschefer, arbetsledare, teknik och produktionsstöd som tillsammans skapar långvariga kundrelationer och affärslösningar. Vi har även stödfunktioner inom HR, Ekonomi, Projektutveckling och Råvara.

Läs mer om vår verksamhet inom sten här - 
NCC Sten och är du nyfiken på hur det är att jobba på NCC hittar du mer information här - Jobba på NCC

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och som har ett engagemang för vår verksamhet och framförallt försäljning. Vi söker dig som främst har erfarenhet av försäljning till företagskunder och har du erfarenhent inom ballastmaterial är detta meriterande.

Som person behöver du vara en lagspelare som också kan arbeta självständigt och gillar att göra affärer. Du är strategisk i ditt affärs- och försäljningstänk och kan identifiera nya affärsmöjligheter samt trivs i förhandlingssituationer. Du har lätt att skapa varaktiga relationer och har lätt att anpassa dig utifrån rådande förutsättningar.

Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

Du är högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet, vidare har du relevant erfarenhet från täktverksamheter och/eller anläggningsbranschen. 

Ytterligare information 
Tjänsten har sin placering i Linköping och tjänsten innebär en del resor då kundbesök är frekvent förekommande. B-körkort är ett krav. 

Kom och väx! 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt. Vill du veta mer om rollen som Innesäljare till Stenmaterial, kontakta gärna Rekryterande chef Ann-Sofie Törnqvist 0705 - 39 08 39  eller Rekryterare Jonas Åkesson 0790 - 72 77 78. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 7 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Säljare till Stenmaterial NCC Linköping