NCC

Säljare till Industry Stenmaterial

Är du genuint intresserad av försäljning med stort kundansvar? Drivs du av att vara ute hos dina kunder för att bygga relationer och har ett skarpt sinne för affären? Vi har stor efterfrågan på våra produkter och tjänster och nu finns en möjlighet att bli en del av vårt team på en växande och spännande marknad i Storstockholm.

 

Rollen som Säljare

Som säljare hos oss får du utveckla vårt kunderbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver oss till en starkare marknadsposition. En viktig del i rollen är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder genom aktivt arbete med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter och bygga relationer utifrån våra strategiska mål.

 

• Du ansvarar för försäljning och marknadsbevakning i Storstockholm samt för försäljningsbudget och prognos

• Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med produktion, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål

• Du ansvarar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandling och uppföljning

 

Din profil

Du har minst 3 års säljerfarenhet från liknande verksamhet. Relevant erfarenhet från täkt- och eller anläggningsverksamhet är meriterande. Upparbetat nätverk i området och branschen är starkt meriterade.

 

• Du har ett tydligt, strategiskt tankesätt runt affärer och försäljning och kan identifiera nya affärsmöjligheter.

• Du trivs i förhandlingssituationer och anpassar dig till aktuell situation.

• Du stimuleras av att göra lönsamma affärer, förstår vikten av att arbeta ute, nära kunderna och har ett stort engagemang för affären och kundrelationer.

 

Du har lätt för att skapa varaktiga relationer, såväl internt som externt och trivs med att arbeta tillsammans med andra, då teamet är mycket viktigt för att uppnå bestående resultat. Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och ser framför allt Excel som ett utmärkt hjälpmedel samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Upplands Väsby alternativt Västberga, men innebär också resor då kundbesök är frekvent förekommande. B- körkort och tillgång till bil är ett krav. Vid behov tillämpas provanställning.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om rollen som säljare? Kontakta gärna Area Manager Stefan Westlén, telefon: 070- 996 49 00. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-01.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Säljare till Industry Stenmaterial