NCC

Roads Business Specialist

Roads Business Specialist

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Rollen som Roads Business Specialist

Som Roads Business Specialist (RBS) rapporterar du direkt till Area Manager då du är ansvarig för projektet Common Way of Working, projektet syftar i huvudsak till att sammanfoga teknik med vår dagliga beläggningsverksamhet. Du tillhör Beläggning Öst, men kommer även verka i RBS-gruppen för Sverige. Detta innefattar att du kommer att stötta medarbetare på olika nivåer inom sektor Asfalt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att du löpande stöttar vår linjeorganisation i NCC’s affärsprocess, vilket innefattar CMR-system, affärssystem och rapportsystem. Vidare kommer du arbeta med utbildning och utveckling av vår organisation i framtida arbetssätt samt vara ansvarig för implementering av ny teknik.

 

Som RBS kommer att ha möjlighet att vara involverad i flera projekt samtidigt. Jobbet innebär att du är regionens representant för Common Way of Working samt uppföljning av dina pågående projekt. 

 

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig med en skön inställning, som ser möjligheter och vill påverka vårt arbetssätt. Du har djupare kunskap inom digitala verktyg så som C7, Lime eller andra CRM och affärssystem. Vi ser att du har lätt för att tala inför människor och vill jobba i riktning mot våra strategiska initiativ.

 

 

Dina egenskaper

Som person är du engagerad, lösningsorienterad och en affärsmässig person som har öga för såväl detaljer som helheten. Du strukturerad, har ett eget driv och förmåga att ta dig an arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. För att trivas i rollen som RBS skall du ha du ett stort intresse för teknik, dataflöden och informationsbärare samt ha förståelse för processer och hur dessa kan appliceras i praktiken. Du har en hög samarbetsförmåga, där du gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning i Västberga. Resor i tjänsten kan förekomma. B-körkort är ett krav.

 

 

Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen 0765-21 60 21 eller Affärsingenjör, Carl Olsson, 0765-21 50 35. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-08-10.

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Roads Business Specialist