NCC

Revit Projektör

Tycker du precis som oss, att projektering i Revit är bland det roligaste som finns? Vill du komma närmare produktionen och uppleva hur dina ritningar förverkligas? Vi på NCC Teknik & Hållbarhet söker nu efter dig som är en riktig fena på Revitprojektering.  

 

 

Om rollen

Som projektör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen gäller allt ifrån bostäder till kommersiella byggnader. Du arbetar i stora delar av byggprocessen från val av systemlösningar fram till bygghandlingsprojektering och produktionsfasen. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra all projektering själv till att fungera som ansvarig projektör i större uppdrag med ansvar för att leda och planera projekteringsarbetet för en grupp projektörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCC:s inköps- och produktionsenheter. 

 

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som är byggingenjör med minst 5 års erfarenhet av arbete som projektör i byggprojekt. Du har mycket goda erfarenheter av programvaran Revit. Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och resultatinriktad. Du har också förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar tillsammans med andra, så god tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är meriterande för tjänsten.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg.

 

Kom och väx hos oss!

 

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.  För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler och söker därför en projektör till vår grupp i Göteborg.

 

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Anneli Pfeiffer 0705–695228, alternativt HR-Specialist, Jonas Andersson 0790-787939. Urval sker löpande, dock senast den 30 januari 2020.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Annonssäljare och rekryteringsföretag undanbedes kontakta NCC gällande denna rekrytering.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Revit Projektör