NCC

Reparatör till Södra Sandby

Vi söker nu en reparatör/mekaniker till vår krossanläggning i Södra Sandby, Lund.

 

 

Rollen som reparatör

Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

 

 

Din profil

Du ska ha goda reparationskunskaper och det är en fördel om du har erfarenhet från krossar och siktanläggningar. Vi ser även att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, samt el- och gassvetsning. Meriterande för tjänsten är att kunna läsa av el- och/eller hydraulscheman.

 

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och ansvarstagande samt van att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar ärlighet, tillit och respekt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med skiftgång. Provanställning kommer att tillämpas. Placeringsort är Södra Sandby, Lund. B-körkort är ett krav. Hjullastare godshantering är meriterande.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2021-04-23.

 

Vid frågor kontakta gärna Supervisor, David Lindström, tfn 0706-36 13 74 eller david.lindstrom@ncc.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Lund . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Reparatör till Södra Sandby