NCC

Reparatör till mobila krossverksamheten i Mälardalen

Vi söker en person som ska arbeta som reparatör inom vår mobila krossproduktion i Mälardalen, vilket innebär arbete ute i fält vid våra mobila krossanläggningar.

 

Exempel på arbetsuppgifter är;

• Första insats vid skada eller reparation

• Demontage och montage av krossutrustning i samband med förflyttningar

• Inköp av reservdelar

• Löpande inspektioner och kontroller mm.

 

Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Du har flerårig erfarenhet av maskinreparationer och är svetskunnig. Erfarenhet av reparationer vid krossverksamhet specifikt är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta med kunder och leverantörer är det ett plus. Du är van att hantera datorer och har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

 

Vi söker en person som är lyhörd, ansvarstagande och tekniskt intresserad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplats är en självklarhet och du sätter arbetsmiljö och säkerhetsfrågor före allt annat. Du är en stresstålig person som är van att arbeta i miljöer där tempot stundtals är högt. Du har också förmågan att vid behov ställa om och vara flexibel.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering inom Mälardalen. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetet bedrivs över hela Mälardalen, samt tidvis även utanför denna geografi, varvid B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Area Manager Johan Wesley på telefon 070-020 14 62. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast 2023–12-01.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Reparatör till mobila krossverksamheten i Mälardalen