NCC

Råvaruhandläggare/Projektledare miljö NCC Industry Stone Materials

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom stenmaterial, asfalt och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vi är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för oss som arbetar med tillstånd mm enligt miljöbalken, inom vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka vår verksamhet med fler råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv i Norra Sverige samt övriga delar av landet.

 

Rollen som Råvaruhandläggare/Projektledare Miljö

Som råvaruhandläggare/projektledare miljö får du en nyckelroll i uppdraget att leda tillståndsprocesser samt stödja den dagliga produktionen på anläggningarna i frågor som rör tillstånd och tillsyn inom miljöområdet. I ansvaret ingår även att inom ett avgränsat geografiskt område söka miljötillstånd för NCC:s täktverksamhet där även återvinningsanläggningar och deponier ingår. Andra arbetsuppgifter i rollen är inventering av nya lägen och utveckling av befintliga verksamheter, stöd i avtalsfrågor gällande nyttjanderätter, kontrollprogram, mätningar, utvärderingar och uppföljningar.

 

Till ditt stöd har du många kvalificerade och erfarna kollegor inom råvarugruppen som du blir en del av. I denna roll rapporterar till Råvaruchef för Stone Materials Sverige.

 

Din profil som Råvaruhandläggare/projektledare miljö

Du har naturvetenskaplig-/teknisk högskoleutbildning inom tex miljövetenskap, geovetenskap, geologi, eller juridik med miljöinriktning alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har minst 3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom området. Din skriftliga och muntliga kommunikation på svenska är mycket god. Det är meriterande om du har hög kompetens inom hydrogeologi, och/eller avfall och deponier samt arbetat med miljökonsekvensbeskrivningar och/eller tillståndsprövningar och tillsyn enligt miljöbalken.  

 

Du är en engagerad och driven person. Du planerar och arbetar mot satta mål och kan driva dina processer framåt. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag i vardagen, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid. Du är noggrann, uthållig och har en helhetssyn. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer samt viljan och förmågan att arbeta och lyckas så väl självständigt som i grupp.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Umeå, Örnsköldsvik alternativt Stockholm (Västberga), andra placeringsorter kan ev diskuteras. I tjänsten ingår resor där övernattning förekommer, B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Råvaruchef Richard Lindsköld, telefonnummer 070-267 62 19. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-04-09. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Bygg med oss

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 april . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Juridik Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Råvaruhandläggare/Projektledare miljö NCC Industry Stone Materials