NCC

Råvaruhandläggare - tillståndsansökningar enl miljöbalken

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

3NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka enheten med ytterligare en råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv, vilket innebär att säkra tillgången på material.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som råvaruhandläggare ansvarar du för arbetet med att söka miljötillstånd enligt miljöbalken för NCC:s täktverksamhet, där även deponier och återvinningsanläggningar ingår. Arbetet är självständigt och innebär att driva tillståndsprocessen samt stödja den dagliga produktionen på anläggningarna i frågor som rör tillstånd och tillsyn inom miljöområdet. I tjänsten ingår även inventering och undersökning av nya lägen för täkt- och deponiverksamheten, stöd i avtalsfrågor gällande nyttjanderätter, kontrollprogram, mätningar, utvärderingar, uppföljningar mm.

 

Till ditt stöd har du nio stycken mycket erfarna kollegor i Råvarugruppen, vår juridikavdelning samt ett strukturerat arbetssätt.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Du har naturvetenskaplig eller teknisk universitets- eller högskoleutbildning inom miljövetenskap, geovetenskap, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande och du har minst 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet av hydrogeologi är meriterande. Det är en fördel om du har arbetat med miljökonsekvensbeskrivningar och/eller tillståndsprövningar och tillsyn enligt miljöbalken. Din datorvana är god och du har god kvalitet på skriftlig och muntlig kommunikation.

 

Du är en utåtriktad, engagerad och driven person. Du planerar och arbetar mot satta mål och kan ansvara för, och driva dina processer. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag i vardagen, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid. Du är noggrann, uthållig och har en helhetssyn. Du är kommunikativ och skapar goda relationer både inom och utanför företaget, och har viljan och förmågan att arbeta och lyckas så väl självständigt som i grupp.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placering är Göteborg, Linköping eller Stockholm men andra placeringsorter kan ev diskuteras. I tjänsten ingår resor där övernattning förekommer, B-körkort och tillgång till bil är ett krav. 

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-02-02. Registrera din ansökan och CV nedan. 

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

 

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Råvaruchef Richard Lindsköld, telefonnummer 070-267 62 19 alt mailadress richard.lindskold@ncc.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Råvaruhandläggare - tillståndsansökningar enl miljöbalken