NCC

Purchasing Manager Large Projects

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Division Civil Engineering Sverige respektive Civil Engineering Norge specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner. Division Infra arbetar med mindre och medelstora uppdrag inom infrastruktur och Industri

 

Vi söker nu Purchasing Managers som kan vara med och jobba i framtida projekt i Sverige. Hos oss kommer du att ha en nyckelfunktion under såväl anbud, projektering som produktion.

 

 

Här är dina nya utmaningar

I rollen som Purchasing manager ansvarar du för inköp i komplexa och stora projekt. Du kommer att ingå i ett team med produktionspersonal och erfarna specialister som tillsammans arbetar med de riktigt stora projekten. Du har en central och produktionsnära roll i dessa projekt och det övergripande ansvaret för att driva och följa upp inköpsarbetet. Du förväntas bidra med specialistkompetens genom hela processen och har god kontroll på leverantörer, marknadsläge och prisbilder.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har 

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med inköp. Du har gedigen kunskap om såväl produktion som om entreprenadavtal och kontraktsformer. Du är van att förhandla komplexa kontrakt. Vi kräver att du har gedigen kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

 

Som person är du affärsmässig utifrån goda etiska grunder, kommunikativ och resultatfokuserad. Du är lyhörd och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat och du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Hög integritet, noggrannhet och beslutsamhet är ytterligare kompetenser vi värdesätter.

 

 

Ytterligare information 

Tjänsten är tillsvidare. B-körkort är ett krav. Placering vid något av våra fasta kontor i anbudsfasen och mellan projekt. I genomförandefasen förväntas du vara mobil och kommer att arbeta ute i projekt.

 

 

Kom och Väx! 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Kontaktuppgifter 

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Lennart Kjellgren, Head of Purchasing infrastructure på telefon +46 70 680 51 23, alt lennart.kjellgren@ncc.se eller Nils Bjelm Head of Division Civil Engineering Sweden på telefon +46 70 657 69 74 alt nils.bjelm@ncc.se. Du kan också kontakta Pia Syrén, HR chef Infrastructure på +46 70 202 57 18 eller pia.syren@ncc.se.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss försäljare.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Purchasing Manager Large Projects