NCC

Projektutvecklare till NCC Bostad Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-08-13 - Solna

Letar du nya spännande utmaningar i höst? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer? Då är du kanske rätt person för oss. Just nu söker vi en engagerad och proaktiv projektutvecklare till avdelningen Bostad Stockholm, inom NCC Building Sverige.  

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Kvarndörren i Rinkeby, Inverness i Danderyd, Parkliv i Täby Park och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt med en proaktiv säljorganisation och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

Rollen som Projektutvecklare  
Som projektutvecklare är du en del av avdelningens affärsgrupp och rapporterar till avdelningens affärschef. I din roll driver du ett proaktivt säljarbete på marknaden i Storstockholm. Du ansvarar för projektledningen i våra projekts tidiga skeden under ledning av affärschef. I uppdraget ingår uppgifter som att leda grupper, både externt och intern, och i synnerhet tillhandahålla kunddialog i tilldelade projekt.  

Du biträder affärschef i sälj- och marknadsarbetet och dess analyser. Du är med och utvecklar våra affärsmodeller för avdelningen samt säkerställer att erfarenhetsåterföring sker till berörda parter efter avslutad affär.

 

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av byggentreprenader, antingen som utvecklare eller som entreprenör. Du har förmågan att arbeta proaktivt, strategiskt och resultatinriktat med försäljning, samt att leda projekt från idé till affär. Det är betydelsefullt att du har erfarenhet, eller ett genuint intresse, att söka den bästa ekonomin i projekten du arbetar med, både för våra kunder och oss som entreprenör.

Som person är du affärsmässig, pedagogisk och har en förmåga att bibehålla goda relationer. Du är tydlig i din kommunikation, trivs med att bygga nätverk och utveckla långsiktiga kontakter med kunder och andra intressenter. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

 

Ytterligare information 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning inom avdelning Bostad Stockholm med placering på NCC:s huvudkontor i Solna.

 

Kontakt och ansökan
För ytterligare frågornår du Affärschef, Kim Tornell på telefon 070 523 72 39. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Partner, Sara Berger på telefon 070 088 71 34. Intervjuer sker löpande, ett första urval påbörhas i början av augusti.  

Sista ansökningsdag är: 2021-08-13.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektutvecklare till NCC Bostad Stockholm