NCC

Projektutvecklare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vår verksamhet inom Region Middle East opererar i en dynamisk omvärld som kräver att vi ständigt ligger i framkant för att möta nya affärsmöjligheter. En stabil och kraftig tillväxt inom regionen föranleder att flera stora projekt kommer att genomföras, både i närtid och på sikt. Därför söker vi en projektutvecklare som stödjer verksamheten i vår framtida tillväxt. 


Här är dina nya utmaningar

Som Projektutvecklare inom Region Middle East koordinerar och driver du, på uppdrag av Region Manager och Area Manager, det långsiktiga och strategiska arbetet med lokalisering av nya lägen för täkter och terminaler. Du arbetar nära vår Råvaruförsörjningsenhet i frågor som rör lokalisering och tillståndsfrågor för kommande anläggningar. Du ansvarar även för framtagandet av vissa investeringskalkyler i samverkan med ansvarig controller och verkar som projektledare i etableringsfasen, vid uppstart av nya anläggningar.

I rollen ingår att vara ansvarig anbudsledare för regionens anbudsarbete i utvalda, större projekt. Vid behov kommer du även vara regionens projektkoordinator gentemot interna och externa kunder. Du stöttar även Area Manager och säljare i arbetet med logistiklösningar tillsammans med externa åkerier, både i anbudsarbeten och i det långsiktiga arbetet på regionen.

Du ansvarar också för projektkoordinering av regionens tre entreprenad- och produktionsingenjörer.


De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

För att lyckas i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning med inriktning bygg- och anläggning alternativt industriell ekonomi samt 5-10 års erfarenhet inom entreprenadbranschen där du kommit i kontakt med stenmaterial i någon form. Vi ser gärna att du har haft en linjechefsroll tidigare, där du fått verksamhetserfarenhet och även haft budgetansvar.

Som Projektutvecklare är du strukturerad och ordningsam. Du motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten samt våra resultat utifrån strategiska hot och möjligheter. Du är analytisk och drivs av att nå uppsatta mål.


Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placering är Rosersberg, Stockholm. B-körkort är ett krav. Resor med övernattning kan förekomma.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30. Registrera din ansökan och CV nedan.


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 


Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Region Manager Thomas Berggren, på telefon 070-579 02 48 alt mailadress thomas.berggren@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektutvecklare