NCC

Projektstyrningsspecialist

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

”Vårt mål på NCC är att vi ska ha branschens mest tillförlitliga projektstyrning”

Som projektstyrningsspecialist kommer du, i ett självständigt och utmanande arbete ansvara för hur vi arbetar med planering och kostnadsstyrning för att uppnå våra mål inom Building Uppsala, Gävle/Dala.

Befattningen är placerad under Specialistchef vilket också innebär att du kommer att vara en viktig del i genomförandet av avdelningens strategier. Geografiskt är placeringen på vårt avdelningskontor i Uppsala.

Här är dina nya utmaningar

Som projektstyrningsspecialist har du till huvuduppgift att stödja projekten inför projektstart och under projektets gång med planering, kostnadsstyrning, riskhantering och prognosarbete. Du jobbar proaktiv med utbildning i verktyg och arbetssätt för att utveckla vår avdelning inom planering och kostnadsstyrning.

  • Ge support till projekten i systemverktyg MAP och Powerproject
  • Aktivt stödja projekten vid upprättande av produktionskalkyler och produktionstidplan
  • Granska produktionskalkyler avseende kvalité och avstämningsbarhet
  • Start av MAP-kostnadsstyrning
  • Stödja och utveckla projekten i arbete med planering, avstämning- och prognosteknik
  • Behovsanpassad utbildning inom avdelning
  • Delta i nätverk för projektstyrningsspecialister

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi ser att du har minst 3 års relevant erfarenhet inom bygg som platschef eller entreprenadingenjör och vill fortsätta utvecklas vidare inom planering och kostnadsstyrning. Du har även kunskaper i systemverktyg MAP och Powerproject.

För att lyckas i rollen som projektstyrningsspecialist har du förmågan att skapa kontakter och samarbete med våra projekt. Som person är du noggrann och strukturerad, du har ett intresse för planering, ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att kontinuerligt förbättra våra processer och rutiner. Du är pedagogisk i ditt sätt att arbeta och trivs med att ha en roll där du kan arbeta självständigt och fungera som ett specialiststöd till våra projekt.

Att bli en del av NCC

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

Registrera din ansökan och CV nedan, urval och tillsättning sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 2018-05-17.

  

Kontaktpersoner:

Per Möller
Specialistchef
+46 70 5861793
per.moller@ncc.se  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektstyrningsspecialist