NCC

Projektstryrningsspecialist Civil

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

”Vårt mål på NCC är att vi ska ha branschens mest tillförlitliga projektstyrning”

Som projektstyrningsspecialist kommer du, i ett självständigt och utmanande arbete ansvara för hur vi arbetar med planering och kostnadsstyrning för att uppnå våra mål inom vår region Infrastructure Civil West.

Du kommer att vara en viktig del i stabsstödet till våra projekt. Här blir du en viktig kugge i laget genom att du finns med i såväl centrala nätverk inom planering och kostnadsstyrning samt riktat stöd till våra projekt.

Här är dina nya utmaningar

Som projektstyrningsspecialist har du till huvuduppgift att stödja projekten inför projektstart och under projektets gång med planering, kostnadsstyrning, riskhantering och prognosarbete. Du jobbar proaktivt med utbildning i verktyg och arbetssätt för att utveckla vår region inom planering och kostnadsstyrning.

  • Ge support till projekten i systemverktyg MAP och Powerproject
  • Aktivt stödja projekten vid upprättande av produktionskalkyler och produktionstidplan
  • Granska produktionskalkyler avseende kvalité och avstämningsbarhet
  • Start av MAP-kostnadsstyrning
  • Stödja och utveckla projekten i arbete med planering, avstämning- och prognosteknik
  • Behovsanpassad utbildning inom regionen
  • Delta i nätverk för projektstyrningsspecialister

Dina erfarenheter och egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen har du relevant erfarenhet inom bygg och anläggning från produktion och vill fortsätta utvecklas vidare inom planering och kostnadsstyrning. Du har kanske även kunskaper i våra systemverktyg MAP och Powerproject.

För att lyckas i rollen som projektstyrningsspecialist har du förmågan att skapa kontakter och samarbete med våra projekt. Som person är du noggrann och strukturerad, du har ett intresse för planering, ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att kontinuerligt förbättra våra processer och rutiner. Du är pedagogisk i ditt sätt att arbeta och trivs med att ha en roll där du kan arbeta självständigt och fungera som ett specialiststöd till våra projekt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Kontakt

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2018-07-25. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistchef, Michael Haglund, 0761-083930. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, 079-0787939.

OBS! Under semestern v.28-v.32 är vi svåra att nå, för få din fråga besvarad, vänligen skicka ett mail oss så återkommer vi så fort vi får möjlighet. 

Trevlig sommar!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektstryrningsspecialist Civil