NCC

Projektledare / projekteringsledare till Building Väst

Vi behöver bli fler Projektledare / Projekteringsledare till NCC Building Väst. Vi söker dig som tillsammans med din tekniska kompetens älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån kommersiella projekt till bostäder, skolor och vårdlokaler. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion.

 

 

Rollen som Projekteringsledare

Som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Du leder en projektgrupp bestående av externa konsulter, entreprenörer och beställare. Dessutom tillkommer våra specialister inom ex. energi, kalkyl, inköp och produktion. Tillsammans ska ni omvandla beställarens önskemål till system- och bygghandlingar som genererar att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt. Viktigt för dig blir att säkerställa att ställda krav, utifrån lagstiftning och projektmål uppfylls.

 

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

 

Din profil

Vi ser att du har arbetat i en roll som projektledare, projekteringsledare eller har en annan ledande roll inom projektering eller produktion. Du har kanske en bakgrund från konstruktion, VDC, produktion eller installation och har därmed en stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik, kostnader och entreprenadjuridik.

 

Du är en generalist med ett strategiskt sinne som ändå inser detaljernas betydelse. Det är dessutom viktigt att du känner dig trygg i ditt ledarskap och vågar lita på andra men vet samtidigt att avstämningar samt krav är viktiga för att en projektering ska bli lyckad. Som projekteringsledare har du många interna och externa kontakter och alla har inte samsyn så att vara lyhörd, diplomatisk men även beslutsam är egenskaper denna tjänst kräver.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid, tills vidare med placering vid vårt nya regionkontor Kineum, i Gårda, Göteborg eller vid vårt kontor i Uddevalla. Vi är måna om att alla trivs hos oss, och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Du kommer att tillhöra vår specialistgrupp och rapportera till vår Gruppchef inom Projektering, Building Väst.

 

Kontakt och ansökan 

För frågor kring tjänsten kontakta Petra Ahlström, gruppchef 0706–191252. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939. Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 9 oktober 2022. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektledare / projekteringsledare till Building Väst