NCC

Projektledare fastighetsutveckling

NCC Property Development Region Väst

Som projektledare hos NCC PD utgör du en mycket viktig del av vår affär. I nära samarbete med dina kollegor leder och driver du arbetet tillsammans med NCC Building, kommuner, arkitekter, konsulter och andra intressenter.

 

Projektledaren ansvarar för att projektet drivs i enlighet med uppsatta ramverk, att som beställare handla upp entreprenaden samt vara beställarrepresentant mot myndigheter och entreprenör. Projektledaren ansvarar vidare för att driva uthyrningsteam, marknadsgrupp och kontraktsförhandlingar med stöd av fastighetsutvecklaren och uthyrningsansvarig. Projektledaren rapporterar till chef för projektledning och i projekten till fastighetsutvecklaren respektive huvudprojektledare (om sådan finns) och deltar i prognos och budgetarbete. 

 

Goda relationer och ledarskapsförmåga är A och O i din roll som projektledare och du svarar för en god hyresgästdialog där du tar hänsyn till både NCC:s och kundens behov och givetvis även relationen med övriga projektdeltagare. 

 

I nuläget letar vi efter dig som är i början av din karriär, eller vill pröva på något nytt, och kan tänka dig att initialt kliva in i rollen som biträdande projektledare för att inom de närmsta åren växla upp och bli en självgående projektledare. 

 

NCC Property Development är ett nordiskt affärsområde specialiserat på utveckling av hållbara affärsmöjligheter för våra kunder. Våra kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder utgör grunden för ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Göteborgsregionen växer och vi med den. Just nu har vi många spännande pågående, och ännu fler planerade, projekt i och omkring Göteborg. Vi söker därför ytterligare en Projektledare till Property Development (PD) avdelning Väst som vill vara en del av vårt befintliga team. 

 

 

Din profil

Du har examen på universitets- eller högskolenivå som civil- eller högskoleingenjör. Du har helst arbetat i bygg- och/eller fastighetsbranschen i minst 2 år. Du har god kännedom om och förståelse för byggprocessen, relevanta lagar och avtal, installationskunskap och projekteringsprocessen. Du behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

 

Du har ett prestigelöst ledarskap och en förmåga att skapa goda relationer. Du uppskattas både för ditt yrkeskunnande och för din förmåga att driva komplexa frågor som involverar många olika intressenter. Du utmärker dig genom att du har ett starkt självledarskap som du lyckas föra vidare till andra runt omkring dig.

 

Som projektledare behöver du vara strukturerad, ha en helhetssyn och en god förmåga att planera. Samtidigt behöver du kunna hålla huvudet kallt och hantera det oförutsedda när det inträffar. Du är en stark relationsbyggare och team player och har mycket god förmåga att kommunicera med personer på alla nivåer. Du tycker det är roligt att påverka, är trygg i dig själv och har starkt resultatfokus med stor drivkraft och visar ett starkt engagemang för ditt arbete.

 

När vi arbetar tillsammans gör vi det genom våra gemensamma värderingar där vi är Ärliga, visar Respekt och har Tillit till varandra. Vi arbetar med vägledning av NCC:s Star behaviors, vilket innebär att alla medarbetare förväntas Ha och visa passion för att prestera, Bygga tillsammans, Genomföra och följa upp, samt Agera med omtanke. Är du intresserad och vill veta med om NCC:s värdegrund kan du läsa vidare här: https://www.ncc.se/om-ncc/om-koncernen/varderingar-och-star-behaviors/

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en mycket kompetent, utvecklingsinriktad och resultatorienterad miljö där vi värdesätter varje kollegas individuella bidrag. Mångfald vet vi bidrar till både resultat och trivsel och vi välkomnar alltid olika typer av bakgrunder. Vi tror dock att du för att lyckas i denna roll har nytta av viss erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen.

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, fokus på hållbarhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna vår HR Partner Sanna Nurmi, sanna.nurmi@ncc.se. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast 22/10 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektledare fastighetsutveckling