NCC

Projektledare, alla orter

Vatten- & Miljöteknik är en enhet inom NCC Infrastructure som arbetar med en av samhällets viktigaste resurser – vatten. Enheten är mycket framgångsrik och är idag ansvarig för byggandet av ett stort antal vatten- och avloppsreningsverk samt vattentorn runt om i Sverige. De flesta projekten sker i samverkan/partnering. Vi behöver nu förstärka vår grupp med ett antal olika kompetenser.

Rollen hos oss

Som projektledare blir dina arbetsuppgifter att arbeta med planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående projekt. Du ansvarar för dina egna uppdrag och du driver och leder uppdragen genom våra medarbetare och underentreprenörer. Ditt arbete kräver att du är nära kunden och våra samarbetspartners varför tjänsten kommer att innebära resor med närvaro på respektive arbetsplats/site.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är ingenjör/civilingenjör med cirka fem års relevant VA-erfarenhet som konsult eller processentreprenör. Du skall ha erfarenhet av budget och prognosarbete samt arbetsledning av mekaniska installationsarbeten. Vidare så värdesätts erfarenhet och kunskap om:

  • Entreprenadformerna ABT samt AB
  • Arbete i samverkansentreprenader
  • God systemvana, goda kunskaper i MS Office
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Du brinner för att hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Dina egenskaper
Du är flexibel, engagerad, noggrann, social och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att leverera bra service även under högt tempo. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer ser vi också att du är en god kommunikatör.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Halmstad, Kristianstad, Malmö eller på annan ort. Tillträde sker enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.

https://www.ncc.se/vart-erbjudande/infrastruktur/va-process/

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Produktionschef Mats Helander, tel. 0765-21 59 78, mail mats.helander@ncc.se eller Affärschef, Per Johansson, tel. 0700-88 71 98, mail per.johansson@ncc.se.

Välkommen med din ansökan senast den 4 april 2018.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektledare, alla orter