NCC

Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Med anledning av vår förändringsresa, med att gå över till ett aktivitetsbaserat arbetssätt söker vi nu efter en Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt.

Ditt uppdrag

I din roll som Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt är du en del i ett projekt till ett nytt aktivitetsbaserat arbetssätt där ditt huvudsakliga ansvarsområde i rollen är att planera och leda förändringsprocessen för NCC:s verksamhet i Västsverige. Vårt nya kontor skapar förutsättningar för ett nytt arbetssätt NCC Way of Working - som formulerats för att stödja implementationen av NCC:s strategi och arbetet mot vår vision. Rollen är viktig för att lyckas med denna förändring som kommer att påverka alla våra anställda i Västsverige.

Ansvar

* Planera, utveckla och genomföra b.la. förändrings- och utbildningsaktiviteter kopplat till NCC Way of Working och vårt nya kontor genom workshops för medarbetare och chefer.

* Arbeta tillsammans med projektledningen samt chefer, HR och kommunikation i att formulera och implementera en aktivitetsplan

* Samarbeta med Change lead/förändringsledningen för projektet Nya Vallgatan i Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som projektledare och vana av att driva projekt för aktivitetsbaserat arbetssätt. Du har erfarenhet av förändringsarbete och förändringsledning i en stor organisation. Vi förutsätter att du är digital, en van användare av Microsoft Office 365 och själv arbetar papperslöst idag. 

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du trivs med att driva förändringsarbetet i en dynamisk organisation, tillsammans med andra. Du använder NCC:s arbetssätt och våra värderingar för att skapa värden både på kort och lång sikt. 

Du har en god förmåga att motivera och entusiasmera andra. I uppdraget krävs stor flexibilitet, lyhördhet och ett coachande förhållningssätt. Du trivs bra i en roll där du agerar självständigt och där du dagligen tar egna initiativ till att skapa goda kontakter/nätverk internt. Du är van att planera och strukturera arbetet i projektform. 

Ytterligare information

Tjänsten är en projektanställning på 2 år som Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt. Placering är på vårt nuvarande kontor i Göteborg.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering på telefon 0790-787939. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-09-25.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt