NCC

Projektkommunikatör Västlänken

NCC är i Göteborg med och bygger flera etapper av Västlänken – ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Till projekt Centralen söker vi nu en projektkommunikatör som vill bli en del av vårt starka team och driva utvecklingen framåt!

Rollen hos oss 
Som projektkommunikatör ansvarar du för internkommunikationen i projektet samt är länken mellan beställarens (Trafikverket) kommunikatör och projektorganisationen. Du vet att man med en inkluderande och intresseväckande internkommunikation skapar delaktighet och svetsar samman team – något vi på NCC ser som en nyckelfaktor för ett lyckat projekt. 
I arbetsuppgifterna ingår att kontinuerligt uppdatera projektets kommunikationskanaler med aktuellt innehåll, stötta projektmedlemmar i kommunikationsfrågor samt jobba med textproduktion, framtagning av presentationer och illustrationer. En av dina huvudkanaler är projektets nyhetsbrev vilket du självständigt producerar och publicerar. Då du är projektets kommunikationsnav kommer du även stundtals jobba med pressfrågor, sociala medier och ordna med event för såväl externa som interna målgrupper.
Projektet utförs i samarbete med beställaren och du jobbar närs deras kommunikationsavdelning.

Vem är du?
Vi ser att du är en driven kommunikatör med en relevant högskoleutbildning. Troligen har du sedan tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske från ett annat stort företag eller en kommunikationsbyrå? Du gillar att vara med där det händer saker och har en bra känsla för vad som är en nyhet/story. Självklart talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska och är en god stilist. Officepaketet bemästrade du för längesedan, antagligen även InDesign. 
Eftersom rollen innebär att självständigt koordinera flera uppdrag samtidigt är det även bra att du är van vid att prioritera och jobba lösningsorienterat.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projektet Centralen i Göteborg.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se
 eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-03-06.

Välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kommunikation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektkommunikatör Västlänken