NCC

Projektinköpare Västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Inköpare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.Här är dina nya utmaningar
Västlänkens deletapp Korsvägen söker en inköpare som vill göra skillnad och vara delaktig i ett härligt team. Du bidrar med ditt intresse för juridik och ekonomi och älskar att göra bra affärer. Du kommer att tillhöra en kompetent och engagerad grupp och får en viktig roll inom projektet.

Som inköpare är du involverad i allt som rör projektets inköp och har ett samarbete med såväl produktion som projektering. Du upphandlar entreprenörer och leverantörer i projektet och vi uppskattar om du kan bidra med kreativa lösningar och hjälper oss att utveckla inköpsprocessen vidare. Det dagliga arbetet består av dialog med dina kollegor inom projektet och våra entreprenörer och leverantörer, skriva avtal och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer. Du har ansvar för säkerheten i våra köp genom väl genomarbetade avtal.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
För att vara framgångsrik i rollen som inköpare bör du har något/några års produktionserfarenhet från anläggningsbranschen som arbetsledare, entreprenadingenjör, mätningstekniker, platschef eller närliggande roll. Har du också goda kunskaper inom entreprenadjuridiska områdena; AB, ABT, AF, AMA är detta starkt meriterande.

Som person är du resultatorienterad och driven med ett stort intresse för affärer, ekonomi och juridik. Du är social och har lätt för att skapa goda relationer såväl internt och externt.


Ytterligare information
Anställning omgående med placering på vårt projektkontor vid Korsvägen.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Plats
Västra Götalands län, Göteborg

Kontakt
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner, Marie Alpsten 0790-728153. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-10-25.

Vi ser fram emot din ansökan!Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 26 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Juridik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Västlänken