NCC

Projektinköpare till Civil West

Vill du ha en betydande roll både ekonomiskt och juridiskt, där du får möjlighet att göra skillnad och skapa mervärde? Har du även en byggteknisk bakgrund och erfarenhet av entreprenadjuridik?

 

Till vår avdelning Civil West söker vi nu en Projektinköpare då en av våra kollegor kommer gå i pension. Hos oss är du en del av en specialistfunktion där dina kollegor tillsammans med dig ansvarar för att driva och utveckla inköpsarbetet inom avdelningen.

 

Rollen som Projektinköpare

Ditt uppdrag är att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer, förhandla fram och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår projektorganisation avdelning Civil West där du ansvarar för inköpsplanering och inköpsbudget i tidiga skeden till val av leverantörer, upphandling av material, entreprenörer och leverantörer i pågående projekt. I rollen ingår också att arbeta långsiktigt med att driva och utveckla inköpsprocessen tillsammans med dina kollegor i gruppen genom att söka upp nya leverantörer, utvärdering av inköpsprocessen och förbättringsåtgärder genom erfarenhetsåterföring och nytänkande. Du kommer att rapportera till Inköpschef avdelning. I rollen ges du möjlighet till varierande uppgifter med stort eget ansvar och en nära gemenskap till produktion och övriga stödfunktioner inom NCC.

 

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp vilken du kommer att tillhöra.

 

Din profil

Söker du en roll som präglas av samarbete, närhet till produktion och stora kontaktytor då är detta rollen för dig! För att trivas och lyckas i rollen har du 3–5 års erfarenhet av entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet gärna i kombination med en eftergymnasial utbildning inom bygg - anläggningsteknik. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som mätare, arbetsledare, entreprenadingenjör, platschef eller annan motsvarande tjänst och vill utvecklas vidare i en roll inom inköp.

 

Du har god förståelse och ett intresse för entreprenadjuridik, samt god förhandlingsvana och affärsmässighet utifrån ett långsiktigt tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, både internt såväl som externt. Du är engagerad och framåt i ditt arbete och trivs med att samarbeta med andra men också att arbeta självständigt. Du är också flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering på vårt nya regionkontor Kineum i Gårda, Göteborg alt Uddevallakontoret. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Inköpschef avdelning. I tjänsten kan resor förekomma till projekt inom avdelningen. Vi är måna om att alla trivs hos oss och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du Daniel Blomqvist, Inköpschef avdelning på telefon 0700-887798. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2022-11-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve

HR-Specialist Rekrytering

0790787939

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare till Civil West