NCC

Projektinköpare till Anläggning Civil West

Vill du ha en betydande roll både ekonomiskt och juridiskt, där du får möjlighet att göra skillnad och skapa mervärde? Har du även en byggteknisk bakgrund och erfarenhet av entreprenadjuridik?

 

Till vår avdelning Civil West söker vi nu en Projektinköpare, hos oss är du en del av en specialistfunktion där dina kollegor tillsammans med dig ansvarar för att driva och utveckla inköpsarbetet inom avdelningen.

 

Rollen som Projektinköpare

Ditt uppdrag är att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer, förhandla fram och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår projektorganisation avdelning Civil West där du ansvarar för inköpsplanering och inköpsbudget i tidiga skeden till val av leverantörer, upphandling av material, entreprenörer och leverantörer i pågående projekt. I rollen ingår också att arbeta långsiktigt med att driva och utveckla inköpsprocessen tillsammans med dina kollegor i gruppen genom att söka upp nya leverantörer, utvärdering av inköpsprocessen och förbättringsåtgärder genom erfarenhetsåterföring och nytänkande. Du kommer att rapportera till Inköpschef avdelning. I rollen ges du möjlighet till varierande uppgifter med stort eget ansvar och en nära gemenskap till produktion och övriga stödfunktioner inom NCC. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Inköpschef avdelning. I tjänsten kan resor förekomma till projekt inom avdelningen.

 

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp vilken du kommer att tillhöra.

 

Din profil

Söker du en roll som präglas av samarbete, närhet till produktion och stora kontaktytor då är detta rollen för dig! För att trivas och lyckas i rollen har du 3–5 års erfarenhet av entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet gärna i kombination med en eftergymnasial utbildning inom bygg - anläggningsteknik. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som mätare, arbetsledare, entreprenadingenjör, platschef eller annan motsvarande tjänst och vill utvecklas vidare i en roll inom inköp.

 

Du har god förståelse och ett intresse för entreprenadjuridik, samt god förhandlingsvana och affärsmässighet utifrån ett långsiktigt tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, både internt såväl som externt. Du är engagerad och framåt i ditt arbete och trivs med att samarbeta med andra men också att arbeta självständigt. Du är också flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Uddevalla alternativt Göteborg, du kommer att vara en del av avdelningen Civil West. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta närmsta chef Daniel Blomqvist på telefon 0700–887798 eller HR Specialist Rekrytering Fanny Reinhardt Kånge på telefonnummer 0762–827148.

 

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29 mars 2023.  

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 1 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare till Anläggning Civil West