NCC

Projektinköpare mot mark och anläggning

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du några års erfarenhet av anläggningsbranschen och vill kunna vara med och göra skillnad och fortfarande vara en stor del av projekten?
Har du ett starkt intresse för juridik och ekonomi? Drivs du även av att göra bra affärer och jobba i team?
Då kan du vara den vi söker!


Här är dina nya utmaningar
Med nya projekt så som Lisebergs Jubileumspark och nybyggnationen av Göteborgs hamn söker vi nu förstärkning till vår Specialistgrupp inom projektinköp med placering på vårt kontor i Göteborg alternativt Uddevalla. Du kommer att inneha en viktig roll och tillhöra en kompetent och engagerad grupp på idag 5 medarbetare.

Som projektinköpare är du involverad i allt från de tidigaste skeden som anbudsarbete till upphandling av entreprenörer/leverantörer i pågående projekt.

Ytterligare del i rollen innebär att du arbetar med att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar.

Det dagliga arbetet består av att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer, skriva avtal och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer samt öka säkerheten i våra köp genom framtagande av väl genomarbetade avtal


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
För att vara framgångsrik i rollen som projektinköpare bör du har något/några års produktionserfarenhet från anläggningsbranschen som arbetsledare, entreprenadingenjör, mätningstekniker, platschef eller närliggande roll. Har du också goda kunskaper inom entreprenadjuridiska områdena; AB, ABT, AF, AMA är detta starkt meriterande.

Som person är du resultatorienterad och driven med ett stort intresse för affärer, ekonomi och juridik. Du är social och har lätt för att skapa goda relationer såväl internt och externt.


Ytterligare information
Anställning omgående med placering på vårt kontor i Göteborg eller Uddevalla
B-körkort erfordras.


Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.
Om NCC


Kontakt
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Blomqvist, Gruppchef Inköp, telefon 0700-887798 alternativt Jonas Andersson HR Specialist, telefon 0790-787939. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-10-06.
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Kontaktpersoner:
Daniel Blomqvist
Gruppchef Inköp
0700-887798
Daniel.Blomqvist@ncc.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Juridik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare mot mark och anläggning