NCC

Projektinköpare Mälarsjukhuset

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Rollen hos oss som Projektinköpare

Vi söker dig som vill arbeta i vår kommersiella grupp som bl.a. ansvarar för ekonomistyrning, inköp och kalkyl. Du kommer vara en viktig del tillsammans med dina kollegor för att utföra inköp i ett stort sjukhusprojekt. Den kommersiella gruppen stödjer tillsammans med den tekniska gruppen vår produktionsverksamhet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.

 

Som projektinköpare ansvarar du för inköp i vårt projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen.

 

 

Dina erfarenheter och kompetenser

Drivs du av affärer och stora kontaktytor? Då är detta rollen för dig! Vi tror att du har erfarenhet inom sjukhus, medicinteknik eller komplexa inköp inom industri eller bygg.

 

Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann.

 

 

Din utveckling

I detta miljardprojekt som kommer pågå fram till 2025 kommer du utvecklas inom avancerade inköp. Du blir en del av en kompetent grupp som ständigt utvecklas och blir bättre. Framöver kommer NCC arbeta med flera sjukhusprojekt, där din erfarenhet kommer bli ett stort bidrag till att lyckas. Byggbranschen står inför en digital omvandling där vårt projekt är i framkant i användning av digitala verktyg.

 

 

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Eskilstuna. För frågor om tjänsten kan du kontakta Sebastian Stenberg, gruppchef kalkyl & inköp på telefon 070-088 74 00. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-01-31

 

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans 

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Mälarsjukhuset