NCC

Projektinköpare Inre Hamnen

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Infrastructure med region Civil South East har en spännande tid med en stark marknad framför sig. Vi behöver nu förstärka vår inköpsorganisation i Östergötland med en affärsmässig Projektinköpare som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen.

Tjänsten kommer att vara placerad i Norrköping och huvudsak i NCC:s flaggskepp i Östergötland, projektet Inre Hamnen. Mer information om projektet 
Inre Hamnen Norrköping


Dina nya utmaningar

Som Projektinköpare kommer du att ingå i vår inköpsorganisation där vi driver inköpsarbetet utifrån koncernens riktlinjer. I rollen arbetar du nära Projektchefer och Platschefer och du bidrar med din expertis genom hela våra projekt, från kalkylskedet till avslut.

I arbetet som Projektinköpare är det viktigt att vara intresserad och uppdaterad gällande marknadsläge, prisbild och leverantörer inom projektens segment. Du kommer tillsammans med olika team delta i anbud- och budgetarbetet, genomföra upphandlingar av material och underentreprenader från förfrågan till färdig beställning, leverantörsutveckling samt teckna nya avtal vid behov, driver förhandlingar och följer upp samarbetet under processens gång. Du rapporterar till gruppchefen för inköpsorganisationen på region Civil South East.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av inköpsarbete i bygg- eller anläggningsbranschen alt. att du tidigare arbetat som Platschef eller Entreprenadingenjör. Meriterande är om du dessutom har en teknisk utbildning eller motsvarande med dig i grunden. 

För att trivas som Projektinköpare hos oss motiveras du av att driva processer framåt. Du är en affärsmässig förhandlare samtidigt som du strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra leverantörer. Tack vare dina tidigare erfarenheter har du god kunksap i våra processer i inköpsarbetet och har en god samarbetsförmåga där du ser till laget för jaget.

Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt samt att du har körkort då tjänsten innebär en del resor.


Kom och väx! 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ytterligare information
                              
Vill du veta mer om rollen som Projektinköpare hos oss är du välkommen att kontakta Gruppchef för inköp Sofie Wasslavik, 076-521 58 24. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 30 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Inre Hamnen